MENU

Українці в Коннектикуті, інформуйте вашого сенатора про Клюєва - блогер

608 0

Депутат і номінальний власник корупційного символу України резиденції Межигір«я Сергій Клюєв побував днями у Вашингтоні на »молитовному сніданку", після чого зустрівся з сенатором Крісом Мерфі.

Мерфі – голова європейського підкомітету в комітеті із міжнародних справ Сенату США.

А Клюєв у парламенті обійняв посаду голови групи дружби між Верховною Радою і Конгресом США.

Але цікаво, чи інформував Клюєв під час побачення з Мерфі, що той зустрічається не з керівником «групи дружби», а з фізичною особою, адже Клюєв не оформлював відрядження до США представляти парламент.

Ось таку відповідь я отримав із Верховної Ради.

Про плодотворність зустрічі Клюєва з Мерфі свідчить той факт, що через тиждень керівник Мерфі сенатор Менендез вніс до Сенату проект резолюції про негайні фінансові санкціїпроти української верхівки включно з братом Клюєва.

А про звичаї української політики говорило те, що поки Клюєв проводив зустрічі у Вашингтоні, його картка, всупереч закону, голосувала в Києві.


Було би гарно, якби українська діаспора штату Коннектікут інформувала свого представника в Сенаті, що витрачати час американських платників податків можна з більшою користю, ніж у товаристві прачок репутації Януковича, що подорожують з приватними візитами.

Сергій ЛЕЩЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини