MENU

Майдан завтра підтримає Опозицію. Збір на 08.00

609 0

Завтра, 18 лютого, Опозиція буде наполягати в Верховній Раді на тому, щоб на порядок денний поставили постанову парламенту про відновлення редакції Конституції 2004 року.

Для підтримки опозиційних політиків на Майдані оголошено збір на 08.00. Після цього о 08.30 відбудеться Марш гідності до парламенту, де розпочнеться мітинг під стінами Верховної Ради. Про це повідомили у Всеукраїнському об’єднанні «Майдан».

Виступаючи на Народному Віче учора, 16 лютого, голова політради Арсеній Яценюк заявив, що «у вівторок парламент повинен поставити на голосування просту і зрозумілу постанову про відновлення редакції Конституції 2004 року, так як ніхто в Україні її не змінював – ні парламент, ні, найважливіше, український народ»

Лідер націоналістів Олег Тягнибок в свою чергу звернувся сьогодні на Погоджувальній раді до представників так званої більшости із закликом поставитися з розумінням до цієї ситуації, оскільки 4 роки тому судові органи та влада, можливо, розраховували, що в перспективі ніхто не зауважить такої помилки, "але ми виявили, що ніде не зафіксовано, що в державі діє Конституція 1996 року – відповідно, зараз треба забезпечити торжество законности

Надважливо, щоб люди підтримали український парламент, показали, що вони прагнуть відновити конституційний лад в державі.

«Ніяких таємних переговорів в кабінеті спікера парламенту. Виносимо в зал і голосуємо поіменно - хто за Україну, а хто проти. Це наша відповідь режиму», - підкреслив Яценюк.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини