MENU

Нас знов цинічно дурять «перемир'ям», - Оробець

1128 1

НАС ЗНОВУ ЦИНІЧНО ДУРЯТЬ З «ПЕРЕМИР'ЯМ»

Якщо «домовились!!! з януковичем!!! про перемир'я!!!!» - це означає одне: 100% що у януковича зараз немає сил знести Майдан, «антитерористична операція» чи то не почалась, чи досі існує опір таким наказам.

Очевидно, що треба ще кілька днів, щоб підтягнути військові бульдозери і докупити окремих армійських офіцерів, які ще вагаються. В Будинку профспілок закатовані, з переламаними ВСІМА кінцівками, обпалені до вугілля трупи. Ось чого вони так вперто палили будівлю. Захоплені беркутом громадяни з зашитим взуттєвою ниткою ротом. Рукавиць з людської шкіри ще не повідомляли, думаю анонсують ближчим часом.

ТАКЕ в Україні витворяло тільки ЧК, НКВД, СС і гестапо. Але нічого, янукович зумів виховати нову плеяду талантів.
Відключене метро, перерізані всі дороги, поїзди на Захід не ходять, людей тупо вбивають з автоматів посеред дня. Гвалтують армію, щось ніби виходить. З Лук'янівського сізо повипускали урок і пороздавали саперні лопати (інфа 100%, мій інсайд, потім буду свідчити на суді).

Навіть риги виходять помалу із своєї ригофракції. Хоча відповідальність за вбивства на Грушевського, викрадення з катуваннями - їм з себе не змити. Пізно, батєнька. І голосування за «закони 16 січня.» Але вчасне розкаяння додає бонусів на суді, це правда.

Янукович знову втрачає контроль над країною.

Тому що у нас? Правильно, переговори. Дайте угадаю - всім розійтись, вироки Пшонка милостиво замість розстрілу дасть по 15 років - хто переживе катування? І звільнити всі адмінбудівлі і засудити екстремістів. Катам - премії і похвальні грамоти в кінозалі Верховної Ради. Я нічого не забула з попереднього перемир'я?

Леся ОРОБЕЦЬ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини