MENU

Регіонали через термінали Жулян та Борисполя тікають до Росії

4151 0

Численні повідомлення про те, що провладні Народні депутати тікають від відповідальності до Росії, НАВІТЬ через термінали Жулян та Борисполя.

В чому небезпека: в 2004 нікого не покарали, вони безперешкодно втекли, а потім повернулися і залили кров'ю країну. На моє глибоке переконання, першочергово мають відповідати ті, хто очолювали знищення українців.

У зв'язку з цим, аби того, що відбувається сьогодні ніколи не повторилося, треба влаштувати ЦІЛОДОБОВЕ ЧЕРГУВАННЯ в аеропортах Бориспіль та Жуляни.

Мета чергування: виявляти Народних депутатів, які покидають країну, з'ясувати, чому вони не виконують своїх прямих обов'язків (у Верховній Раді зараз сесійний тиждень), мирними засобами спонукати таких суб'єктів змінити свої плани і залишитися з громадянами, яких вони так сумління представляють, в цей складний час.

P. S. Якщо у когось є можливість допомогти з доступом до VIP-терміналу, це дуже вітається. Прохання поширити. Звертатися через особисті повідомлення. Якщо є шанс не дати втікти від відповідальності хоча б одному з банди, ми не маємо його прогавити!

Yevhen Евгений Lauer Лауэр

У VIP-терміналі аеропорту «Бориспіль» зараз знаходяться депутати від ПР Сальдо і Повалій. Тікають від народного гніву. Хай тоді вже і не вертаються

Олег Ляшко 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини