MENU

Громадські патрулі по районах в Києві збирають до 400 людей

434 0

Завершується ще одна ніч Громадської Варти Дніпровського району. Цього разу ми не змогли зробити фото всіх учасників варти, яке робили щоночі. З одної простої причини - жоден кадр не в змозі вмістити майже 400 чоловік, які зібрались біля Дніпровської РДА для автопатрулювання району.

Сьогодні розпочався новий етап у житті нашої варти. І справа навіть не в тому, що сьогодні було майже 70 машин, які «шерстили» район. До нас долучилась багатотисячна армія піших патрулів. Район не спав, вигуки «Слава Україні - Героям Слава!» було чутно всюди. Тітушки поховались по норах. На їхнє щастя. Міліція і пожежна служба узгоджували з нами своє пересування по району, побоюючись блокування їхніх машин. Активність мешканців просто вражала... Влада по-справжньому перейшла в руки народу. Хоча б на ніч...

Нас було так багато, що головна мета була аби свої не набили своїх, прийнявши їх за тітушок. І ця мета була досягнута. Саме тому за цю ніч не згоріло жодної машини, не було зафіксовано жодної сутички, а панувала атмосфера свята.

Я дякую всім, хто долучився до захисту своєї території. Чоловіки й жінки, дорослі і школярі - сьогодні вночі всі були на вулиці! І саме тому ця нація - непереможна! Слава Україні!

Andriy Strannikov


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини