MENU

За два года Азаров выкинул на ликвидацию шахт четверть миллиарда гривень

616 0


З вересня2010 року в «Віснику державних закупівель»опубліковано оголошення про проведенняробіт, пов’язаних з ліквідацією шахтДонецької та Луганської областей, назагальну суму 228,37 млн грн. Про це повідомляють Наші гроші.


За ці два роки ДП«Донецька обласна дирекція з ліквідаціїзбиткових вугледобувних та вуглепереробнихпідприємств» замовила роботи на 171,86млн грн., ДП «Луганська обласна дирекціяз ліквідації збиткових вугледобувнихта вуглепереробних підприємств» – на56,50 млн грн. Найбільші підряди отрималиТОВ «Доншахтоспецстрой» (43,23 млн грн.),ТОВ «Вуглетехнік» (37,94 млн грн.), російськеТОВ НПО «Енергосфера» (15,17 млн грн.) (весьперелік підрядів нижче).


До вересня 2010 рокувказані держпідприємства тендерів поліквідації шахт не проводили взагалі.


В червні 2010 рокуМіненерговугілля затвердило списокіз 26 діючих шахт, роботи по ліквідаціїяких планується розпочати в 2011-2015 роках.Тоді ж було розроблено Програмуреформування вугільної промисловостіУкраїни, якою передбачено ліквідацію110 вугільних шахт до 2016 року.


Нагадаємо, 26 серпня прес-службауряду повідомила про інтерв’юпрем’єр-міністра Миколи Азарователеканалам Луганщини. Голова урядувважає, «що шахтарські селища перетворилисяна регресивні території, котрі втратилиробочі місця», після того, «як у відоміроки в державі був взятий курс на закриттяшахт»



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини