MENU

Син Дато буде знати, що прапор Грузії з гордістю майорів на Майдані

1155 0

Дато Кіпіані був убитий у Києві двома кулями. Яка була його мета перебування в Україні? Вороги України, як правило, стверджують, що таких людей, як Дато, можна купити. Коли я бачився з Дато і його товаришами в Києві під час мого останнього візиту в грудні, я відчував себе збентеженим, коли я не міг допомогти їм грошима. Вони збирали їх з великими труднощами, але їм їх постійно не вистачало.

Дато був членом моєї партії «Єдиний Національний Рух», але він боровся в Києві не для партії, або в будь-яких інших політичних цілях. Багато людей запитують мене про те, що грузини роблять в Україні. Кажуть, що це не наша боротьба, але насправді майбутнє Грузії вирішується на Майдані прямо зараз, де ховають російську імперію. Щоб зрозуміти, чому Дато був у Києві, спочатку ми повинні зрозуміти, чому українці приїзджали до Грузії.

З українських ЗМІ , Юрій Вербицький, який також був вбитий раніше, боровся раніше в Абхазії захищаючи Грузію. Всі, хто пам'ятають війну в Абхазії, знають історію про українських бійців, оточених російським спецназом. Українці кричали голосно, щоб грузини не здавалися, і вони боролися проти ворогів до «останньої людини, останнього патрона». Тоді українці боролися за Грузію, і тому за Україну. У Києві Дато боровся за Україну, тому і за Грузію, Україну та Грузію, а отже - за свободу.

Син Дато навряд чи пам'ятатиме свого батька, але він виросте в незалежній Грузії і Україні, які будуть вільні від імперії. Він буде знати, назавжди, що прапор Грузії з гордістю майорів на Майдані. В Дато пробували забрати прапор Грузії, але він зберіг гідність, не зігнув прапор і потім приніс себе в жертву, однак залишив український Майдан в якості переможця.

Mikheil Saakashvili


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини