MENU

73-річна жінка із Хмельницька, в яку стріляли силовики, померла в лікарні

408 0

73-річна Людмила Шеремета, в яку 19 лютого вистрілили силовики, 22 лютого зранку померла у лікарні. Жінку прооперували, та врятувати їй життя не вдалося. Хмельничанці поцілили у лоб. Її у коматозному стані та з пораненнями доставили до лікарні.

Загалом, до швидкої звернулося чотири людини. У них поранення у ноги та руки, одному попали у живіт. Всіх потерпілих доставили до міської лікарні. Як повідомила журналістам «ВСІМ» виконуюча обов'язки головного лікаря міської лікарні Тетяна Дудчак, жінку та ще двох чоловіків оперують. Стан хворих важкий, тому наразі ніяких прогнозів не роблять. Чекають закінчення операції.

- У жінки дуже складне проникаюче поранення у голову. Стан хворої дуже важкий, але лікарі боряться за її життя. Троьох інших поранених чоловіків вже прооперували. У наймолодшого чоловіка непроникаюче поранення черевної стінки. Його стан стабільний. У другого чоловіка - проникаюче поранення живота, у третього - поранення у ногу із пошкодженням кісток. Чоловіки знаходяться у реанімації після операції у важкому стані, - каже Тетяна Дудчак.

Михало ГУМЕННИЙ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини