MENU

Выборы будут грубо сфальсифицированы, именно к этому сегодня необходимо готовиться — Данилюк

849 1

Дивним є навіть не те, що представництво в окружних комісіях отримали аутсайдери виборчих перегонів, які ледь спромоглися на те, щоб висунути з одного-двох кандидатів. Дивним є те, що ці політичні карлики, представництва яких навіть відсутні на мапі України, мали необхідну кількість претендентів для входження до 225 ОВК, та очевидно мають фінансові ресурси для забезпечення зарплат членам комісій впродовж двох місяців.

Враховуючи, що середня місячна винагорода, яку отримують члени ОВК від партій, становить 1000 доларів, всі ці «Союзи Анархістів», «Русі Єдині» та «Молодь до влади» мають витратити на утримання своїх членів по півмільйона доларів кожна. Зрозуміло, що власних коштів у цих суб'єктів перегонів немає і бути не може. Найбільш ймовірно, що за квотою цих політичних сил додаткове представництво в ОВК отримала Партія регіонів та її сателіти. Враховуючи, що опозиція представлена в комісіях лише двома представниками - по одному від фракції БЮТ та НУНС, у регіоналів є абсолютна більшість в усіх комісіях.

Не залишається сумніву, що такий коштовний проект направлений зовсім не на забезпечення чесності та демократичності виборчого процесу. Вибори будуть брутально сфальсифіковані, саме до цього сьогодні необхідно готуватись громадянам та опозиції.

 

Олександр ДАНИЛЮК

 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини