MENU

Важливо, щоб з перших днів нашої роботи всі побачили, що парламент гідний народу - Турчинов

473 4

Парламент повинен показати, що він гідний свого народу. Про це у понеділок на засіданні Погоджувальної Ради заявив в.о. Президента України, Голова Верховної Ради України Олександр Турчинов.


«Важливо, щоб з перших днів нашої роботи всі побачили, що парламент гідний українського народу і гідний тієї відповідальності, яка лягла на нас», - сказав він.


За його словами, сьогодні треба прийняти багато ключових рішень в умовах, «коли владна вертикаль деморалізована, а економіка в стагнації».


«Для того, щоб зупинити страшну кризу, яку нам залишили Янукович і Азаров, нам необхідно негайно об'єднати та захистити Україну», - сказав він, наголосивши, що основне завдання сьогодні - сформувати коаліційний уряд, якому буде довіряти український народ.


Крім того, спікер запропонував винести на розгляд парламенту не більше п'яти законодавчих актів.


«Адже у комітетах зараз дуже багато законопроектів та постанов, але поки уряд не сформований - немає кому їх реалізовувати», - додав він.


«Сподіваюсь, вже завтра ми зможемо вийти до українського народу уже з конкретними пропозиціями по складу уряду», - сказав Турчинов.


Голова Верховної Ради також поінформував учасників засідання, що представники міжнародної спільноти визнають новосформовану українську владу, «вважаюючи її легітимною та готові всіляко її підтримати».

Батьківщина


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини