MENU

Архиепископ Московского Патриархата агитирует за кандидата от Партии регионов

457 1

Виступаючи перед прихожанами, архієпископ Рівненський і Острозький Варфоломій висловив переконання, що якщо кандидат від Партії регіонів Анатолій Юхименко переможе на виборах до парламенту, то він буде піклуватися про рідну землю і церкву.

24 серпня у Богоявленському соборі міста Острога відбулася святкова літургія в честь мученика Федора. Після служби архієпископ Рівненський і Острозький Варфоломій надав слово для заступника голови Рівненської облдержадміністрації Анатолія Юхименка, який привітав присутніх з святом. Архієпископ, у свою чергу, публічно подякував кандидатові за надану допомогу у відновлені храмів та прокладені дороги до чоловічого монастиря. Згадав владика і про те, що Анатолій Юхименко є кандидатом у народні депутати. Священик привселюдно заявив, що ставши народним обранцем, заступник голови РОДА продовжить піклуватися про людей.

- Нам потрібні такі люди, які піклуються і за нашу державу і за нашу церкву, - каже владика. - Я думаю, що ми люди віруючі, знаючи те, що Ви уродженець рівненський, живете тут на Рівненщині, якщо будете депутатом Верховної Ради, то Ви будете й надалі піклуватися за свою землю рідну, за свій народ. Бо Ви не позичений будете. Ви не з Донецька там, чи з Одеси. Ви місцевий.

Архієпископ зауважив, що коли прийде час люди підтримають кандидата, а він, ставши народним депутатом, не забуде про храм.

- Я думаю, що наш народ, який бачить труди Ваші, Ваші заслуги перед церквою, підтримає Вас коли прийде такий час, - проповідує священик. - Ну і полагатимемо надію, що ставши депутатом Ви не будете забувати цей храм. Бо тут ще дуже і дуже багато роботи.

Микола МАЛУХА jesfor

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини