MENU

Розпочалася брудна інформаційна кампанія, спрямована проти Юлії Тимошенко

13000 43

Прес-служба Партії «Батьківщина» заявляє, що після звільнення Лідера Партії «Батьківщина», колишнього прем‘єр-міністра України Юлії Тимошенко розпочалася брудна, очевидно зрежисована кампанія проти неї.


Сьогодні Телеканал «1+1» розмістив сюжет в кращих традиціях часів режиму Януковича для дискредитації Юлії Тимошенко, використовуючи неправдиву інформацію про її доньку Євгенію.


Подібні методи є огидними та такими, що суперечать принципам чесної журналістики. В сюжеті не має жодного доказу того, що Євгенія Тимошенко проживала в зазначеному готелі. Відео грубо скомпельовано для створення уяви у телеглядача про таке проживання.


Ми повідомляємо, що у ці дні Євгенія Тимошенко перебувала зі заздалегідь спланованим візитом у Римі для численних зустрічей з Віце-президентом Парламенту Італії Джанні Пітеллою, Спікером Парламенту Італії Лаурою Болдріні та іншими італійськими політиками з метою обговорення питань негайної імплементації санкцій проти очільників режиму Януковича. Це не перша така зустріч Євгенії з лідерами країн ЄС та європейськими політиками. Зокрема, у лютому цього року у Мюнхені Євгенія Тимошенко зустрічалася з Міністром закордонних справ Італії Еммою Боніно та Міністром оборони Італії Маріо Мауро. Під час прес-конференції за підсумками цих зустрічей були присутні представники 5-го каналу.


Відповідна новина була розміщена на офіційному сайті Партії Батьківщина 21 лютого. - http://batkivshchyna.com.ua/news/open/827


Крім того, ми б хотіли наголосити, що з моменту ув‘язнення Юлії Тимошенко її родина не відзначала жодних свят, включаючи дні народження.


Нагадаємо, що у травні 2012 року Парламент Італії прийняв резолюцію по Україні із закликом звільнення Юлії Тимошенко.

Батьківщина


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини