MENU

«Перевибори у Верховну Раду маєте контролювати ви, люди!», - блогер

596 2

 

Гвалт...


Сьогодні з самого ранку ФБ розірвали послання «вони знову продають посади», «нова влада не контролює ситуацію», «зробіть щось, це буде катастрофа гірше 2005».


Так. Стоп. Панове люди... 


Перше. З поганої опозиції гарна влада не виходить. 


Друге. Блискавично навести лад складно, коли йде тихий спротив. Регіональних посіпак на місцях ніхто не скасовував.


Третє. Люди, не забувайте роль нинішнього уряду і нинішнього парламенту - втримати країну ДО НАСТУПНОГО ПАРЛАМЕНТУ. І не більше. Отже, не ставтеся до нинішніх політиків як до «все пропало ті ж самі обличчя». Це «врємєнщики». Головне вони мають призначити перевибори Ради. А Ви - люди - маєте масово взяти в них участь і так само масово контролювати аби голоси не вкрали. Ну і ясна річ висувати в депутати тих, хто кращий аніж нинішні. А це, люди, вже від Вас залежить.


Панове «врємєнщики»... памятайте, хто б як не фарбувався зараз і що б не казав - люстрація прийде.


Панове моральні авторитети і громадський сектор... ХТО ЯК НЕ ВИ МАЄ ВЖЕ ЗАРАЗ ПРОПИСАТИ ПРАВИЛА ЛЮСТРАЦІЇ?! Політики?! Ха! Ці правила має ухвалити і запустити в дію наступний парламент, але напишіть їх!


Панове Самооборона і Правий Сектор, хлопці, Вам не здається що самообороною зараз не називаєтсья тільки лінивий! Ще трохи і кількість «тіпасамооборонців» буде просто абсурдною. Агов, ті хто реально захищали Майдан, якщо Самооборона це військо, то наведіть в ньому лад! Ті, хто боролись за волю не можуть бути мародерами! Зараз все колишньовладне це народне добро, до нього мають бути задіяні юридичні механізми!!! І це вирішувати не ватажкам роїв! Панове Сотники, пане Парубій, пане Ярош, якщо Ви не в стані контролювати (і карати за потреби, виключати з лав) власних бійців, то які предяви Ви маєте правло ставити регіоналам і бандитам від Беркуту? Чим бєзпрєдєл від «типупатріотів» кращий за «злочиннувладу»? Негайно вплиньте! Ви командири чи хто?

Віталій ГАЙДУКЕВИЧ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини