MENU

Жінок в новому Уряді багато - а значить доведеться пахати

1245 2

Якщо цей Кабмін, що зараз оголосили на майдані затвердять, то за його роботою я буду спостерігати з величезним інтересом вперше з 1994 року. Від Володимира Гройсмана можна очікувати цікавих ідей в ЖКГ і регіональній політиці. Від Павла Шеремета - філософії економічного розвитку. Тобто на двох провідних напрямках дуже правильні люди.


Під Яценюка як під фахового економіста, хто б там що не казав, дадуть кредити і він буде виконувати ті реформи, які пообіцяє.


Багато інших напрямків посіли цілком нормальні люди - Аваков, Денисова, Квіт, Дещиця, Богомолець, Семерак. Борис Тарасюк, попри всі його особисті недоліки, також не завдасть шкоди нашим зовнішнім стосункам.


Так, не обійшлося без призів для Майдану, які ще невідомо в що вил'ються. Але чи хтось би уявляв постреволюційний уряд без учасників революції - це неможливо і загалом шкідливо було б. Врешті, може ця нова кров додасть енергії.


Призначення Продана на ПЕК не зрозуміла і що з того буде не знаю.


Відмову «Удару» взяти участь в формуванні уряду можна вважати розумною, але не сміливою. Крім того, нагадаю, Кабмін не мусить складати повноваження перед новим Президентом за Конституцією 2004 року. Так що може бути вони промахнулися з цим.


Щодо того, що реформ не буде і все знову покрадуть, то не забуваймо, що наступні кілька місяців ми будемо жити на західні запозичення і під контролем Заходу. отже не дуже покрадеш.


Та й велика кількість, як на Україну, жінок в уряді свідчить, що це не уряд для дерибану, а уряд де доведеться пахати. У нас як тілки треба пахати, то зразу жінкам поступаються місцем.  А там як все розгребуть ви й самі побачите, які красиві і мужні будуть уряди.

Ольга ЛЕНЬ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини