MENU

«Вони повинні згоріти заради України», — Турчинов про новий уряд. ВІДЕО

541 0

Новопризначений уряд повинен виконати свій обов'язок і згоріти заради України. Про це учора зі сцени Майдану сказав Голова Верховної Ради, виконуючий обов'язки президента Олександр Турчинов.

 

За його словами нові міністри повинні виконати непопулярні рішення. Не ті, які обіцяли і кричали популісти, а ті, які повинні зупинити Україну від дефолта. І ті, які повинні відновити довіру кредиторів і інвесторів. Ті, які повинні забезпечити нормальне життя українському народові.

 

«Їх будуть критикувати, їх будуть паплюжити, але вони повинні виконати свій обов'язок і згоріти заради України, щоб потім новий президент міг обрати новий уряд, який піде далі по шлях відбудови», - наголосив Турчинов.

 

Також він заявив, що для того, щоб повністю оновити владу, необхідно провести парламентські вибори після президентських.

 

«Ми зобов'язані захистити Україну, припинити бандитизм і мародерство. Захистити країну та відновити її нормальне життя. Відновити її рух до Європи», - сказав він, додавши, що хоча на даний момент вітчизняна економіка «вкрай слабка, ми, як сильна нація, можемо її відродити».

 

Окрім того, Турчинов нагадав присутнім, що, як і обіцяв, подасть у відставку зі своєї посади,  «як людина, яка виконала свій обов'язок, протягом місяця, після того коли ми нормалізуємо ситуацію, та відновимо владну вертикаль». 

 

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини