MENU

Російські спецслужби організували атаку на телефони українських депутатів. СКРІНШОТИ

1903 2

На телефони депутатів Верховної Ради, що представляють проєвропейську більшість, починаючи з вечора 2 березня відбувається електронна атака. За переконанням депутата Анатолія Гриценка спосіб її виконання несе явний «кремлевско-ФСБшный почерк».

 

Анатолий ГРИЦЕНКО:

 

С кремлевским приветом!

Вчора 21:30-23:00, сьогодні 09:00-??? Вдруге йде потужна атака на мобільний телефон. Нескінченні «дзвінки» з десятків невідомих телефонів, через кожні 5-10 секунд, в автоматичному режимі з одного «call-cеnter». Забивають шумом «виклик-скидання» будь-яку можливість дозвонитися комусь на мій номер, так само як і мені набрати чийсь номер чи написати смс. Паралельно батарея розряджається у прискореному режимі... 

Учора мобільний оператор пробував якось боротися, виявляти джерело атаки, потім махнув рукою - атакують сотні мобільних, не лише мій - Наливайченка, Канівця, депутатів УДАРу... 

Один російський журналіст саме в цей час якось пробився (з проханням коментаря по Криму), коли розказав йому про ці мобільні атаки, він лише гірко зітхнув: «Как же это нам до боли знакомо - кремлевско-ФСБшный почерк...»

 

Леся ОРОБЕЦЬ:

Весь вечір-телефонний тероризм.

Додзвонюються і кидають трубку і так щохвилини. янек здав путіну наші номери;)?

Андрій ПИШНИЙ

Чергова досс-атака на телефон. Тепер щоп'ять секунд дзвінок. Дегенерати. Судячи за усього цілеспрямовано атакуют телефони депутатів - Наталія Агафонова Леся Оробець.

Окрім того DDOS атки здійснюються на об’єктивні українські інтернет-ресурси, серед них ЦЕНЗОР.НЕТ

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини