MENU

В Київському метро з'явилися російські провокатори

2805 13

В Київському метро з'явилися провокатори. 


Вчора ввечорі на переході з Майдану незалежності на Хрещатик я побачив чувака, який ходив та вигукував придлизно наступне «Россияне говно! Россия говно! Россия оккупанты!» ну і так далі, при цьому придовбувався до перехожих з вимогою його підтримати, але мало того що цей провокатор розмовляв російською, так іще і з ледь-відчутним, але саме російським акцентом. Вів себе досить зухвало. В результаті я звернувся до міліціонера, але чувак швидко втік разом із своїм приятелем у вагон метро.

 

На щастя нам з Olga Znachkova вдалося його сфотографувати. Коли чувак зрозумів що він спалився він почав провокувати мене. Вимагати щоб я сказав на камеру що росіяни окупанти ну і все таке. Саме головне, що він моментально перейшов на українську мову, але його українська все-ж таки була досить вимушена. Вагон виявився повністю на моєму боці. В результаті чувак почав волати, що він громадянин України, достав посвідчення з тризубом і почав їм вимахуватися. Але його примусили це посвідчення розгорнути. Виявилося, що це посвідчення приватного підприємця! Ну ви самі розумієте, що з гербом посвідчення можуть бути тільки у держслужбовців. Так от, одного з хлопців він обізвав «Тітушка московская»! Тобто спалився ще й на тому, що не знає, що тітушка чоловічого роду.

 

Коротше коли чувак зрозумів, що засипався остаточно він почав косити під п'яного і ховатися в натовпі. А сьогодні от отримав ось таку інформацію від Олександр Бригинець. Ну, власне все зрозуміло.

Alex Zakletsky


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини