MENU

Зараз путінська пропаганда почне цькувати українську армію

1082 2

Як я розумію, путінська пропаганда зараз увімкне «soft power» і почне планомірне цькування української армії. Вже почала. У нас заслужено існувала традиційна гірка іронія з приводу того, що відбувалося у цій сфері. Але зараз завдяки війні в Криму ліквідувався моральний розрив між армією і народом, у нас в союзниках - весь світ і НАТО, і ворога це дуже непокоїть.

1.До тих, хто, імовірно, керується кращими почуттями, але ніколи не служив навіть у стройбаті, і воював лише в комп"ютерних іграх. Стримайтеся від критики українських військових і їхніх дій на час війни. Або ідіть в контрактники, якщо точно знаєте, як там все треба поміняти на краще, і за які гроші.

2.До пацифістів, «зелених» і різнокольорових. Не закликайте до миру за всяку ціну, бо ви самі і станете тією ціною. Німецький генштаб за антивоєнну пропаганду Леніну хоч гроші платив, а ви робите це задурно? На варто.

3.Усім резервістам, запасникам, ОДР, і т.п. Захищайте українську армію в тилу і на ваших сторінках. Дійте згідно законів військового часу. Тролів знешкоджувати і ліквідовувати. Потім самі розберемся, з яких генералів зробимо молодших лейтенантів)).

4. Тролям, дурням і провокаторам. Краще не лізьте. Навіть не починайте.

Слава Україні!

Oleh Pokalchuk


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини