MENU

«Воюй с оппозицией, чтобы победила власть» — это девиз «Свободы» на 223 избирательном округе?

820 1

 


Я, ВалерійЛебедівський, іду самовисуванцем по223 мажоритарному виборчому округу уШевченківському районі м. Києва. Проте,маючи двадцятилітній досвід політичноїдіяльності, добре усвідомлюю, щовідповідальність політика в тому іполягає, аби із самого початку виборчоїкампанії люди чітко знали не лише промої політичні програмні засади, а й проте, до якої фракції я увійду та з кимпрацюватиму у майбутньому парламенті.


За нинішньоїполітичної ситуації та фронтальноїборотьби проти Юлі Тимошенко, требамати сміливість не лише заявити просвої політичні симпатії, а й про майбутнюроботу у по-справжньому опозиційній дорежиму фракції.


Авторнаклепницької статті(http://uainfo.censor.net.ua/heading/politics/28597-v-ieve-poyavilis-podstavnye-kandidaty-ot-obedinennoy-oppozicii-batkvschina.html#comment)мабуть не знає, що я не лише збираюсястати народним депутатом, а вже і бувопозиційним депутатом-мажоритарником від Народного Руху рад усіх рівнів поШевченківському району. У тому числі ідепутатом-мажоритарником верховноїради, обраним у 2002 році. І за всі роки яне був тушкою, не співпрацював ні з Кучмою, ні з Януковичем. Про це знаютьусі мої виборці, адже живу і працюю уШевченківському районі усе своє життя,а не прибіг із партійною палаткоюагітувати після старту виборів.


Сьогоднішнійрежим Януковича не впав із неба, а бувпривнесений у 2010 році, коли брехливі«правдолюби», «противсіхи» та «третісили» не дали обрати президентом ЮліюТимошенко. Журналістам може бути кращевідомо, яку позицію у 2010 році займававтор статті та кого підтримував. А промою позицію підтримки Юлії Тимошенко відомо чи не кожному мешканцюШевченківського району.


Мабуть,найлегшим для мене був би шлях одержатимандат - критикувати усіх ( і владу, і кандидата від «Свободи»), згуртуватисвій електорат і перемогти. Проте я незбираюся бігати кожні вибори з районув район тільки заради однієї мети: статихоч якимсь депутатом. Я працював, працюю,і буду працювати у Шевченківськомурайоні.


Політичнілідери приходять, і йдуть в нікуди. Алюди залишаються завжди! Тому я не хочуошукати жодного із моїх виборців, які розчаровані у владі, але почастирозчаровані і в опозиції. Я чітко самедля людей заявляю про свою політичнуплатформу: я підтримую програму Обєднаноїопозиції «Батьківщина», бо зміст цієїпрограми власне і є тим, заради чого яприйшов у політику, і чого я хочу длясвоїх виборців зараз.


Здивуваламене і політична безграмотність авторастатті: я ніде жодного разу не заявляв,що мене висунула «Батьківщина». Більшетого, я є позапартійним опозиціонером!Навпаки: декларую, що підтримую згуртованідії усіх здорових опозиційних сил. Утому числі і самовисуванців, які усієюсвоєю політичною діяльністю довели, щовони і є справжньою опозицією, узгодженоюнародом!!!


Я іду допарламенту, аби перемогла уся опозиція,незалежно від партії чи позапартійності.Бо тільки так можна створити опозиційнубільшість! Як і інші відповідальні політики, я неодноразово заявляв (заявляюі зараз), що на кожному окрузі всіопозиційні кандидати мають працюватиспільно проти провладного кандидата,а не боротися за голоси, обпльовуючиодин одного. І за розумний термін довиборів визначити: кого самі виборцівважатимуть найрейтинговішим кандидатомвід опозиції на кожному окрузі. Саметого кандидата і залишити єдиним.


Якщо ми чеснідемократи по суті, а не по формі, то мине маємо ні політичного, ні моральногоправа навязувати виборцямдумку партійної доцільності, мимоволізмушуючи їх таким чином голосувати неза опозицію, а шукати третіх сил. Саметому 24 серпня у День Незалежності язвернувся із відкритим листом до лідера  «Свободи» Олега Тягнибока, у якому чіткозадекларував свою позицію(http://www.facebook.com/lebedivsky?ref=tn_tnmn).


Думаю, на 21році незалежності України ми маємонавчитися відкритій демократичнійполітиці і зрештою подолати твердженняДарвіна про деяких індивідуумів, щонайжорстокіша боротьба – внутрішньовидова.Бо подолати нинішній режим можна лишеякомога ширшою згуртованістю усіхздорових і прогресивних сил, а не дужевузькою партійною доцільністю.


ВалерійЛебедівський, кандидат у народні депутатипо 223 в/о (Шевченківський район м.Києва)


ВолодимирЛЕБЕДІВСЬКИЙ, специальнодля UAINFO



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини