MENU

З Росії в Україну перекинули спецгрупи ФСБ для викрадення людей

6632 3

В Україні 5 і 6 березня 2014 року перекидалися спецгрупи співробітників ФСБ (4-5 груп), завданням яких було викрадення українських громадських активістів у різних містах країни.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук.

«Інформація була дуже резонансна, але все ж неперевірена, тому ми не поспішали її розповсюджувати», – зауважив Тимчук.

«Як ми дізналися сьогодні, ці плани російських спецслужб (а вони дійсно мали місце) все ж були відкинуті вищим керівництвом. Сподіваємося, що вони так і залишаться в папках параноїків з ФСБ», – підсумував військовий експерт.

7 березня прикордонники у міжнародному аеропорту «Львів» імені Данила Галицького відмовили у в’їзді на територію України двом громадянам Російської Федерації, які прибули з аеропорту Внуково (Москва).

Прикордонники встановили, що основною метою візиту в Україну цих росіян було зібрати негативний матеріал про події в Україні, та в подальшому його використати під час Конгресу в рамках молодіжного форуму «Молодь Росії», що підтверджувалося відрядженням, яке знайшли прикордонники в одного з них. Окрім цього, росіяни не змогли підтвердити наявного фінансового забезпечення. Даних громадян Російської Федерації не було пропущено через державний кордон та одразу було повернуто тим самим рейсом у Росію.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини