MENU

Робимо все, щоб вирішити конфлікт виключно політичним і дипломатичним шляхом - Яценюк

1747 4

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк упевнений, що конфлікт з Російською Федерацією вдасться вирішити мирним шляхом. Про це він заявив в ході урочистого святкування 200-річчя з дня народження Тараса Шевченка.


«Проти України, проти нашого народу, проти наших сімей, проти нашого європейського майбутнього сусідня країна почала військову агресію. Наша відповідь Російської Федерації тільки одна: єдність, впевненість, цілеспрямованість і віра в те, що ми йдемо правильним шляхом. Це наша земля. За цю землю проливали кров наші батьки і діди і ми не відступимо ні на один сантиметр з української землі. Нехай знає і про це Росія та її Президент», - сказав Яценюк.

Він висловив упевненість у тому, що конфлікт вдасться вирішити мирним шляхом.

«Ми як мирна держава, робимо та будемо робити все для вирішення цього конфлікту виключно політичним і дипломатичним шляхом. Ми знаємо про те, що країни-учасники Будапештського меморандуму, які у 1994 р. надали гарантії територіальної цілісності країні, яка віддала ядерну зброю і отримала відповідні гарантії, зроблять все можливе та неможливе для виконання цього меморандуму та для збереження України, як цілісної, незалежної та недоторканної держави», - сказав Яценюк.

 

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини