MENU

Межигір’я пограбували ті, хто охороняв його. ФОТО

7441 9

Вся увага до Криму, а тим часом біля Києва всі хто міг грабували Межигір'я. Всі - це ті, хто його охороняв.

 

 

Три дні тому з фактами прийшов до Авакова. Наступного дня посилили охорону ВВшниками та повиганяли деяких осіб, які мали дивитися за порядком, але натомість діяли за совковим принципом «хто що охороняє, той те й має».

 

 

Проте досі не вірішене головне питання - кому належить Межигір'я? ВР ухвалила постанову про націоналізацію комплексу та надала Кабміну 10 днів на передачу Межігір'я на баланс. Термін прострочений, призначеного господаря немає і сьогодні знову намагалися вивезти цінності. Відповідальні хлопці - Петро /прізвища не знаю/ та Олег Самайдюк перешкодили, як і не вперше. Пару днів тому під виглядом «благодійності» вивозили ялинки. МАЗ розвернули. Коротше - без негайного рішення КМУ награбоване Януковичем розкрадуть інші, хто має охороняти. Деяким самооборонцям теж привіт - ви знаєте про що я! 

 


Але це не все. Безгоспними залишаються унікальна лабораторія вартістю понад 50 млн долларів, яка працювала на контроль їжі одного крадія, а тепер може працювати на всю країну - обладнання фантастичне! Є тепличний та тваринний комплекс із надсучасними технологіями та насінневим і тваринним фондом, з якого можна почати відновлення сільського господарства у сфері натуральних продуктів. Розумію, деякі можуть крикнути - не на часі, але навіть під час воєн намагалися зберегти найцінніше. 

 

 

Янукович зібрав у Межигір'ї все найцінніше для себе. І було би злочином кинути все це напризволяще мародерам та просто на занепад. Вимагатиму від уряду цього ж тижня визначити статус Межигір'я та передати його на баланс Фонду держмайна.

 

зникла статуя з кабінету Януковича у Хонці

Володимир АР’ЄВ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини