MENU

Режим Януковича використав ментів з Рязані як м'ясо

4816 3

Мінутка жесті. Розмовляв з чуваком. ПС. 21 рік. Каже, що 18-го під час «мирного наступу» їхня група (до 15ти чоловік) тримала оборону сквозного під'їзду та двір на Інститутській. Коли звідти полізли мусора - врукопашну (ножами, льодорубами) ліквідували 3х беркутів і прибили ще трохи. Правда самі втратили двох вбитими і кількох серйозно пораненими. 

Так от, одного з беркутів вони захопили і проводили бесіду там у дворі, вразило те, що він не міг українською порахувати до десяти і перекласти якусь банальщину типу «лошадь». Коли бесіду продовжили - виявилось, що він узагалі з Рязані приїхав гроші заробляти. Мій співрозмовник все дивувався, чому так мало офіційних загиблих серед ментів, типу на свої очі бачив купу трупів. Я от думаю, що просто таких рязанскіх гастролерів в жодні списки загиблих не включали - тупо використовували як м'ясо.

Чуваку потім теж знесло пів голови кулею - але жити буде, повезло. Його самі ж менти кинули в купу з трупами: майданівці, беркута всі разом - але потім медики побачили, що він дихає. Каже, що все бачив але не міг рухатись і говорити - паралізувало.

У одного з їхніх після 18-го знесло кришу, сидить і дивиться в стіну. 

Roman Sinicyn


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини