MENU

Турчинов про створення Національної гвардії. ВІДЕО

736 0

Голова Верховної Ради України, в.о. Президента України Олександр Турчинов, відкриваючи пленарне засідання у вівторок, повідомив, що вночі РНБО прийняла рішення щодо створення Національної гвардії, і звернувся до парламенту з проханням підтримати його.

Національна гвардія, сказав він, створюватиметься на базі Внутрішніх військ, її метою є захист країни і громадян від будь-яких злочинів, від внутрішньої і зовнішньої агресії.

РНБО також ухвалила рішення оголосити часткову мобілізацію до лав Національної гвардії і Збройних Сил України, і «у першу чергу це стосуватиметься добровольців, людей, які пройшли військову службу».

Кабінет Міністрів, зазначив керівник Парламенту, незважаючи на усі складнощі, проблеми в економіці, забезпечить усі першочергові потреби Національної гвардії і Збройних Сил.

Зважаючи на те, що Україні сьогодні потрібна не тільки моральна підтримка, а й технічна і військова допомога, О.Турчинов запропонував розглянути звернення Верховної Ради до держав-гарантів нашої безпеки, щодо виконання ними своїх зобов'язань.

Олександр ТУРЧИНОВ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини