MENU

Треба негайно збирати інформацію про кримінальні діяння Кернеса і Добкіна в Харкові

1602 2

До питання «Допа & Гепа».

Те, що одного з клоунів затримали, а іншого збираються, без сумнівів добре. 

Гепа був організатором та підбурювачем на мітингу після якого з застосуванням зброї рознесли Харківську облраду і покалічили десятки людей.

Немає жодних сумнівів в тому, що ці Тарапунька і Штепсель, які щоденно мотаються в Бєлгород отримувати нові інструкції для координації дій з російськими провокаторами-братушками» в місті, працюють п’ятою колоною Путлєра.

Але. 

Чи реально довести обвинувачення по сепаратизму? Ні. І Допа, і Гепа ще 22 лютого зрозуміли, що не варто виступати з серйозними заявами про відокремлення Півдня і Сходу України на східняку «Уркаїнського фронту» в Харківському Палаці спорту. Вони вже мали інформацію з Києва про те, що вся братва Януковича повтікала. І тоді відчуттям п’ятої точки дуже точно вловили момент- знизили градус заяв до пустопорожньої балаканини. Навіть Янукович, почувши блєяніє Допи і Гепи і справедливо не відчуваючи широкої підтримки, не ризикнув виступити в Харкові, проголосивши себе легітимним президентом України.

Саме цей факт через десятиліття історики можуть визнати визначальним в долі України. Повірте, якби Зек заявив про «державний переворот в Києві» не з території Росії вже через тиждень після його імпічменту конституційною більшістю ВРУ, а з території України, то танки Путлєра, мабуть, вже стояли б, оточивши не тільки Кримський півострів, але і Харків.

Притягнути до відповідальності Допу і Гепу за пропозиції введення федеративного устрою нереально. Тому інкримінація тільки цих злочинів з юридичної точки зору нічого не дасть. Користь буде лише від того, що провідні провокатори будуть усунені від реального впливу на розгойдування ситуації в Харківській області.

Більше того, розслідування таких злочинів ще жодного разу в Україні не відбувалося. Вести ці справи будуть ті самі слідчі, які звикли фальшувати докази, вибивати «чістасєрдєчниє прізнанія» і виконувати політичні замовлення. З таким підходом, ефект може виявитися зворотнім. Через місяць вони випускають Допу з характерним «вираженім єво ліца» і президентським рейтингом в 2-3%, тому, що він в очах лохторату стане «жертвою фошистского рєжима».

Що ж треба робити? Негайно збирати інформацію про кримінальні діяння обох в Харкові. Відкати на будівництві метро, ремонті доріг, організацію переслідувань політичних опонентів, зв’язки в «правохоронітєльних органах», які кришували наркоторгівлю, організацію поїздок бандюків з «Оплоту» та інших кримінальних солдатів, яких вже не справедливо називати «тітушками», до Києва, Дніпропетровська для насильницьких дій проти Майдану.

Якщо хтось пам’ятає, то півроку тому був вбитий відомий харківський підприємець, власник великої компанії «Омега-автопоставка». Так от, він був розстріляний безпосередньо після того, як відбулася зустріч Добкіна з місцевими бізнесменами за участю Олександра Клименка, тодішнього голови Мінздоху, який приїхав до Харкова «раскручівать бізнес на бабло», готуючись до виборів-2015. Було б цікаво почути про деталі тієї зустрічі.

Тінь Дзержинського нібито промовляє до цієї солоденької парочки «твікс»- «Те, що ви досі не сидите, не ваша заслуга, а недопрацювання українських «органів».

Zilya Singelschucher


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини