MENU

Крим: окупація України або хитра гра Путіна?

1646 1

Намагався ніколи не писати про політику, проте остані події, які відбуваються на півострові, підштовхнули мене написати кілька рядків про те, як я бачу ситуацію, що відбувається. Звичайно, я ділюся своєю суб'єктивною думкою, яка склалася, як мозаїка з багатьох шматочків отриманої інформаціі з Інтернету та ЗМІ.

Ви вправі дорікнути мені в тому, що отримана інформація може не зовсім відповідати дійсності, почасти я згоден з цим, проте інформація не може складатися повністю з брехні, якщо її передають різні засоби мосової інформації. Якщо одні й ті ж події висвітлюють різні видання, кореспонденти, то давайте задамо собі питання, чи може це бути дезінформація? можна провести маленьку паралель в цьому питанні, один випадок - випадковість, другий випадок - збіг, третій випадок - закономірність.

Російські війська увійшли в Крим для захисту російськомовного населення, вибачте, від кого захищати? Жителі з західних областей не чіпають російськомовних жителів Крима, а те, що якісь провокатори каламутять воду і розпалюють міжнаціональні конфлікти, так це було, є і буде, подіії на майдані, в Київі, яскраве тому підтвердження. Хто і скільки заплатив цим людям за провокації, це вже інше питання. Вірю в одне: переважна більшість людей, що стояли на майдані, стояли за ідею, а не за гроші.

Міжнародні спостерігачи на автобусах, хотіли потрапити на півострів, але їх не пропустили озброєні люди в камуфляжній формі та з масками, що приховують своє обличчя, чому? Українські прикордонники, моряки та військовослужбовці не приховують своїх облич. Висновок напрошується вельми не приємний: не пропустили - хочуть приховати від громадськості факт, якій викриває протиправні дії певних осіб.

Блокування військових частин, складів зі зброєю, аеродрому російськими війсковим, умовляння, погрози на адресу українських військовослужбовців з вимогою скласти зброю і перейти на бік Росії, це вибачте, що ще таке? Провокація на конфлікт, з тим, щоб виправдатися перед у сім світом у випадку бойових дій, або відкрите  приниження українського народу, щоб показати, яка армія є в Росії, а яка є в Україні.

 Пробачте, я подумки уявив таку сітуацію, при якій, російська армія увійшла б в Китай, або в Америку з метою захисту прав і свобод російськомовного населення. Чи не справді смішно? Якщо задати самому собі питання, що буде в такому випадку, то думаю, що кожна людина зможе цілком об'єктивно дати вичерпну відповідь.

Припустиимо, що Крим увійде до складу РФ, але в такому разі Росії доведеться докласти максимумм зусиль для того, щоб весь південній схід України теж увійшов до складу Російської Федерації. Чому я так вважаю? тому, що з України до Кримського півострова надходить електроенергія, питна вода, продукти харчування.

Росії не вигідно будезайматися транспортуванням на півострів всього того, що потрібно для нормальної життєдіяльності населення Криму, минаючи при цьому більш зручний шлях транспортування з України. Звичайно, можна налагодити постачання всього необхідного з Росії на півострів, але для цього потрібні роки праці та мільярдні інвестиції.

Питання, для чого окуповується суверенна держава Україна? Невже Росія така маленька країна, що їй мало своєї території? Може наддержава хоче показати всьому світу, яка вона велика і могутня, або керівництво Кремля вважає, що Україні під крилом Росії буде затишно і спокійно?

Нехай кожен відповість на ці питання собі сам.

SAVNIK79


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини