MENU

Маємо бути сильні. Звалили межигірську гідру - впораємось і з кремлівською потворою

427 5

Увага! В нашому Українському Донецьку відбувається кривава вакханалія бандитської нечисті, що закинута з території РФ.

Немає сумнівів, що це ганебна, спланована провокація ФСБ-ГРУ. Мета: розпорошити увагу від Криму до південно-східних регіонів України, для створення ефекту масштабної присутності охочих до вступу у РФ на території України.

Наголошую! Адекватиних громадян України серед цих покидьків НЕМА! До злочинів проти людей та нашої держави залучені кримінальні елементи, в основному з російських тюрем.

Це озброєні російські «титушки»-відморозки з сусідніх областей РФ. П,яні, одурманені, куплені. Вони вже почали вбивати українців на вулицях наших міст. Є кілька загиблих, багато поранених... Суки!

Наразі, терміново необхідна найжорсткіша реакція правоохоронних органів, українського спецназу, МВС, СБУ. Терористів потрібно негайно зупинити і знешкодити! Якщо буде потрібно, з Києва може вирушити підмога, щоб підтримати наших побратимів на Сході. Знаю, що наші київські активісти вже готові!

Наразі, чекаємо рішення та адекватних дій силовиків. Ми не дамо цим путінським ублюдкам рвати на шмаття нашу країну і безкарно вбивати людей. При цьому, прошу, не панікувати за жодних обставин! Маємо бути сильні.

Звалили межигірську гідру - впораємось і з кремлівською потворою! Це - виклик! Ми переживаємо найдраматичніші і найважчі дні нашої новітньої історії. Але ми вистоїмо!

Бо ми - Великий Народ! Ми - Українці!

З вірою в Бога, ми переможемо! Разом-Сила!

Один за всіх і всі за одного! Слава Україні!

Зорян ШКИРЯК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини