MENU

Росіяни мають розуміти, що захопивши територію України, у відповідь отримають повноцінну партизанську війну

1547 10

До можливої російської окупації залишилось три дні, - ніби попереджає Анатолій Гриценко. 

Приєднаюсь і я, щоб не запізнитись. Не буду звертатись до політиків, щоб не загубилось. Зрештою, окупація стосуватиметься усіх. В першу чергу самих окупантів.

Росіяни мають розуміти, що захопивши територію України, у відповідь отримають повноцінну партизанську війну. Тільки нового Ковпака вже не буде.

Будуть невідомі люди і не лише в Україні, а навіть в Москві. Мабуть перш за все в Москві... 

Українці - не кавказці і нас по носу і акценту не відрізнити від росіян. Підривати будуть не людей у метро - під ударом опиняться інфраструктурні об'єкти. Трансформатори, підстанції, сервери, телевишки, ретранслятори зв'язку і навіть водогін і каналізація. Доведеться охороняти всю Росію. Чи готовий Путін до такої «вспливаючої» диверсійної війни на своїй території?

Одночасно в Україні доведеться утримувати чималі поліцейські загони. Ми не росіяни, хоч часом на них досить схожі. На демонстрації та страйки будуть виходити не якісь там тисячі досить миролюбних «несогласных», а десятки і тисячі оскаженілих людей. При цьому агресія буде керованою і приводу для розгону мирних акцій влада не матиме.

Росія опиниться в цілковитій міжнародній ізоляції. Негатив ставлення ЄС посилиться через постійні підриви газопроводів, які так потрібні Газпрому для того щоб качати бабло з покупців у Європі.

Одночасно, США зробить все можливе щоб вартість бареля нафти упала до 40-45 доларів. В РФ виникне реальний дефіцит бюджету, а зрештою й дефіцит та голод.

І почнеться бунт. Як казав російський класик - БЕССМЫСЛЕННЫЙ И БЕСПОЩАДНЫЙ. Так- що Путін, are you wellcom до російського пекла. Що це значить тобі перекладуть німецькою  

Тільки спробуй перейти наш кордон...

Віктор УКОЛОВ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини