MENU

Турчинов розпорядився покарати екстремістів, які били людей у Донецьку

161 0

Усі особи, причетні до загибелі і поранення людей у Донецьку, мають бути негайно затримані та покарані відповідно до чинного законодавства.

Таке термінове доручення Міністерству внутрішніх справ дав в.о. Президента України Олександр Турчинов, - про це повідомляє офіційний сайт президента.

«Учора ввечері в Донецьку сталися жахливі події, внаслідок яких матері знов ховатимуть своїх дітей, а лікарні заповнені пораненими. Це велика трагедія. Від імені української влади я висловлюю глибоке співчуття сім'ям постраждалих», - йдеться в заяві в.о. Президента.

«Кадри жахливого побоїща вже облетіли весь світ. Найцинічнішим є те, що пролилася кров громадян України, які у себе вдома, в рідному місті вийшли на мітинг з підтримкою цілісності нашої країни. Ось справжнє обличчя засланих казачків-сепаратистів, які спричинили бійку. Їм та їхнім господарям в Кремлі неважливі життя людей, яких вони нібито зібралися захищати. Це має усвідомити кожен українець», - підкреслив Олександр Турчинов.

«Тому я звертаю увагу керівництва Міністерства внутрішніх справ та Донецької області на те, що такі трагедії не мають повторитися. Я даю термінове доручення негайно розібратися в ситуації, затримати усіх причетних до пролиття крові та в установлений законом спосіб покарати їх за вчинені злочини», - заявив в.о. Президента.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини