MENU

Україні потрібен новий парламент!

739 1

Україні потрібен новий парламент! Сьогодні чітко усвідомив – ця Рада може завести країну в новий тупик і спровокувати нові конфлікти. Чому? Бо в ній залишились колишні посіпаки Януковича, сепаратисти, «тушки». Ще вчора вони голосували по команді, а сьогодні всі «перефарбувались» і вже вони патріоти країни. Наведу кілька аргументів на основі подій в парламенті останніх днів.

Ще 2 тижні тому через страх повторити долю Януковича і Ко регіонали, «незалежні» позафракційні і навіть комуністи голосували за все. Вони особисто готові були вести януковичів/захарченків і т.п. під суд. Постанови та законопроекти набирали не менше 340 голосів. А вже сьогодні ледве набираємо необхідних 226 голосів (лише за рахунок депутатів з колишньої опозиції).

Вчорашні посіпаки і бандюки (об’єднавшись «по интересам» і відчувши що тиск вулиці не такий загрозливий) вже саботують голосування по важливих законопроектах та постановах для врегулювання кризи в Україні, під загрозою було голосування про створення Національної гвардії. Вони вже кричать з трибуни про інтереси держави! А де вони були коли її РОЗВАЛЮВАЛИ?!!! Регіонали вже хочуть перенести вибори президента на грудень, російську мову хочуть зробити другою державною... Думаєте вони захищають інтереси людей? Ні, вони діють лише в СВОЇХ ІНТЕРЕСАХ, і знову починають експлуатувати міфи про мовні бар’єри, національну та релігійну розрізненість. Кому це на руку – бачимо по ситуації в Криму.

Показовим сьогодні стало ще одне голосування в парламенті. В порядок денний включили мій законопроект, який спростив би роботу для підприємців. Всі без виключення підтримали з.п. (науко-експертне управління, уряд, комітети ВРУ). Але в результаті його просто відхилили через брак голосів. Нардепи не прийшли на роботу, бо «порядок денний не цікавий» (цитую одного з новопатріотів). Простіше кажучи: підприємців, яких гнобили всі ці роки, і за чий рахунок ці ж нардепи отримують зарплату, - просто цинічно проігнорували. Колеги, ви за посадами бігаєте?!

Одразу після президентських виборів, потрібно провести позачергові вибори до парламенту. І призначити дату цих виборів потрібно вже зараз. Без цього перезавантаження влади не буде!

Ігор ВАСЮНИК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини