MENU

Україна нагадає Росії про розподіл коштів колишнього Радянського союзу

1501 0

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк доручив Кабінету міністрів підготувати правову позицію щодо захисту національних інтересів України при розподілі коштів і майна колишнього СРСР. Це питання підняв Арсеній Яценюк під час засідання уряду в неділю, 16 березня. Про це повідомляє офіційна Фейсбук-сторінка Урядового порталу.


Арсеній Яценюк нагадав, що Україна фактично не завершила розподіл майна в рамках Радянського союзу: «Україна має легітимні і законні претензії по відношенню до Російської Федерації на те майно, яке Росія незаконно залишила за собою».


«Прошу невідкладно вжити заходів для підготовки правової позиції щодо захисту національних інтересів України при розподілі коштів і майна колишнього Радянського союзу», - наголосив Арсеній Яценюк.


Нагадаємо, Верховна Рада ніколи не давала згоди на так званий «нульовий варіант» із Росією (йдеться про Угоду між Україною і Російською Федерацією про врегулювання питань правонаступництва щодо зовнішнього державного боргу та активів колишнього СРСР).

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини