MENU

А може Путін просто влюбльон?

2799 2

От ніхто не знав, що царьок Янукович жив з якоюсь чувіхою і прийомною доцею. Ніхто не знає, коли почав з нею жити і як це вплинуло на його дії. Може з того часу він почав плутати ахмєтових і ахматових, бо був влюбльон і красочний секс нарешті вернувся в його жизнь. Жоден аналітик цього фактору не враховує. А фактор женщіни в політиці, один із ключових.

Так само ніхто не знає, з ким живе царь Путін. З ким спить і кому дарить букєти і канфєти. Для кого він ботексом об'їдався. Для кого з лелеками фотографірувався. От всі думають, що Путін неадекватєн ілі совсєм неадекватєн. А може він просто влюбльон? Може йому просто сказала кобіта, яка небудь надєжда кадишева з татарстана, знаєш, Вова, ілі концерт в Крыму ілі золотой батон іначє нікакого більше сєкса c ігрушками. 

А Вова єдінствєнний золотой батон уже роздарив, прийшлось концерт надєжді організовувать, но не так просто це було здєлать, концерт єтот.

Є і гірші версії, що в ролі кадишевої були або газманов, або разторгуєв. А може навіть зразу двоє. Хто б із них не був - согласіться, шо фактор женщіни в політиці визначальний. Хотяби троянську війну вспомніть.

Bogdan Logvynenko


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини