MENU

Шкіряк: У оточенні Путіна - масовий психоз і загальне зомбування

1248 1

Держдума РФ уже «приєднала» Крим до Росії... Ну-ну... Знаєте, мене зовсім не дивує імперський апетит містера Пу, бо він - шизофренік, кровожерливий деспот і просто наволоч. Хоча, мабуть всі розуміють, що ним керує страх. Але, попри все, мене дивує, що в усьому його оточенні не знайдеться жодної адекватної людини, котра спокійно пояснить цьому ідіоту, що вони на шляху до повної міжнародної економічно-політичної ізоляції і, як наслідок, розвалу РФ... Це - масовий психоз і якесь загальне зомбування. Дуже схоже на КНДР. 


І не варто «кремлівському глашатаю» Кисельову, захлинаючись слиною, лякати Америку своєю ядернрю зброєю. Світ змінився. США значно попереду. У них вдвічі-тричі більший ядерний потенціал і військові потуги, значно новіші технології, системи управління, нападу і захисту. А якщо додати сюди інші ядерні держави, в тому числі і Китай, що також виступили проти Пу, то все стає очевидним. «Ядерний шантаж» не спрацює!


До речі, Японія вводить санкції проти Росії і скасовує інвестдоговір з РФ. Ну от, саме час повертатися до активного обговорення питання повернення Курильських островів. Путіна чекає «веселе і щасливе майбутнє»...

Зорян ШКІРЯК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини