MENU

«Батьківщина» прокоментувала істерики вояка диванної сотні Гриценка

4229 11

Народний депутат Анатолій Гриценко не має жодного морального і політичного права вимагати відставки в.о. Президента та обраного переконливою більшістю депутатів Голови Верховної Ради Олександра Турчинова, який сьогодні робить все залежне від себе для захисту України від зовнішньої агресії, збереження миру і злагоди в державі. Про це заявили у прес-службі партії «Батьківщина», коментуючи  чергові безпідставні та істеричні випади Гриценка на адресу своїх колишніх колег по фракції.

 

«Пан Гриценко закликає зробити вчинок, однак сам виявився не здатним на це у надзвичайно критичний для Майдану час. Коли на початку Майдану Штаб національного спротиву запропонував А. Гриценку, як військовій людині, полковнику та екс-міністру оборони сформувати і повести за собою загони Самооборони Майдану - він просто зник в невідомому напрямі, перелякано ховаючись від відповідальності. Натомість цей так званий полковник запасу охоче записався в лави так званої диванної сотні і здебільшого «воював» з режимом Януковича з мережі Facebook у своєму теплому та комфортному помешканні», - говориться у заяві.

 

Говориться, що останньою краплею терпіння для фракції «Батьківщина» стало те, що Гриценко дозволив собі відбути на відпочинок та два тижні кататися на лижах в той час, як злочинна влада не припиняла спроб зачистити Майдан, викрадаючи, катуючи і калічачи протестувальників. При цьому Гриценко ще й мав нахабність повчати із-за кордону активістів Майдану та заявляти про його неминучу капітуляцію. Зрештою, саме така, негідна звання офіцера, поведінка призвела до того, що фракція «Батьківщина» не захотіла проводити свої засідання в присутності Гриценка.

 

"На відміну від пораненого осколком гранати О. Турчинова, Гриценко був відсутній на Майдані й тоді, коли палало наметове містечко та Будинок профспілок, коли до повної зачистки осередку народного спротиву залишалися десятки метрів, коли герої «Небесної сотні» віддавали свої життя за свободу і громадянські права українців", - йдеться далі.

 

«Очевидно, що його військова підготовка та начебто мужність могла б знадобитися українській Революції Гідності в ці вирішальні і трагічні для неї дні. Однак пан Гриценко займався лише виключно власним піаром, з’являючись на Майдані на півгодини під телекамери і зникаючи з нього в невідомому напрямі при першій же небезпеці. Гриценко також раптом забув про свою публічну обіцянку відмовитися від депутатського мандату і надалі продовжує спокійно перебувати народним депутатом» - говориться у тексті. 

Насамкінець зазначається, що "у той час, як всі свідомі експерти, журналісти, громадські діячі та політики публічно беруть на себе зобов’язання тимчасово не критикувати чинну владу, усвідомлюючи необхідність об’єднання країни та суспільства перед військовою загрозою, заклики Гриценка про відставку чи не єдиних легітимних керівників держави - працюють лише на дестабілізацію ситуації, фактично, на користь агресора".


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини