MENU

Добкина оскорбило обращение «дорогие украинцы»

1299 2

Губернатора Михайла Добкіна в ході засідання сесії Харківської обласної ради вивело із стану рівноваги звернення депутатів фракції «Батьківщина» Івана Варченка та Анатолія Сергієнка до колег, телеглядачам «Дорогі українці».

Добкін спробував звинуватити їх у тому, що депутати-опозиціонери вважають українців титульною нацією, а до решти ставляться зі зневагою. «Вони інших національностей не бачать, вони за одну лише титульну націю, всі інші для них, щонайменше, не рівні їм люди», - заявив харківський губернатор.

Коментуючи домисли Михайла Добкіна, Іван Варченко зауважив, що це - дурниці, звернення «дорогі українці» відносилося до громадян України, а не до представників певної національності.

Але Добкіна, мабуть, занадто образило таке звернення, тому що після цього він перейшов до відвертого хамства. «Переважна більшість присутніх тут, так званих, опозиціонерів в очі не бачили цей закон - вони і по-російськи, і по-українськи читати не вміють», - заявив він.

Ще більш агресивною була реакція глави Харківської облдержадміністрації на репліку Анатолія Сергієнка про те, що він ніколи не опускався у своїх висловлюваннях до «комашок», як дозволив собі назвати депутатів німецького бундестагу Добкін - після цього губернатор назвав «комашкою» опозиційного депутата.

Враховуючи, що хамство під час сесій обласної ради вже увійшло в звичку Михайла Добкіна, депутати від фракції «Батьківщина» в знак протесту покинули засідання.

Віктор ЗЛИЙ

 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини