MENU

Військові - не працівники молокозаводу. Вони знають що робити в кризових ситуаціях - блогер

833 2

Не буду особливим пророком, але... Відповідь «чому не стріляли» і чому не дали збройного опору агресору в Криму, ми з вами отримаємо за результатами виведення наших військ з півострова. Просто порахуємо скільки офіцерів та контрактників там було і скільки лишилось вірними присязі.

Я нікого при цьому не звинувачую і не стану менше любити нашу армію. Але реальну боєздатність людей ми зможемо порахувати. Про те, що когось там кинули напризволяще, прошу мені зайвий раз не говорити. Це все армійські люди, вони служать (наголошую!) в армії. Яка на папері чудово знає що робити коли противник перелазить через паркан і їй для цього не потрібно ніяких наказів зі ставки. Я не впевнений, що їхню поведінку треба оцінювати точно так само, як поведінку бухгалтера молокозавода, до якого нагрянули рейдери.

Коротше кажучи, нам з вами треба оперативно будувати нову СПРАВЖНЮ армію, і кожен день відкладення війни працює на нашу державу. Сподіваюсь, будівельники армії цей час не витрачають марно.

P.S. Поки писав, натрапив і на красномовний доказ. Можете продивитись усе відео для кращого розуміння, можете почати з половини, але неодмінно дочекайтеся кінця, він архіпоказовий:

 

Віктор ЛИТОВЧЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини