MENU

Ви мене вибачте, але не була Україна батьківщиною для Криму - блогер

1717 4

Тут усі кричать, що Київ «злив» Крим... Їх кинули, залиши на призволяще. От не знаю. Я довго мовчав і оцінював ФАКТИ, і хочу сказати, що це Крим злив Україну. Абсолютно і буквальному плані.

По перше, російськи паспорти там видавали вже декілька років і всі їх охоче брали. Кожен другий спав і бачив себе громадянином Росії (не хочу казати про причини, їх багато).

Коли пішла вся ця заворушка з Кримом і коли Росія збирала війська під кордоном України, мені дзвонив тато разів 4 і розповідав як Полтава готується зустрічати москалів. Полтавські чоловіки зібралися і пішли нахрапом в полтавський гарнізон (є там такий - військойвий гарнізон і інститут військового зв'язку в додаток) і сказали: або ви нам видаєте зброю або ми приносимо сюди шини.

Їм видали зброю і вони чергували на кордоні з Харковом 7 ночей. За декілька днів Полтава мобілізувалась і вже змазувала гіляки салом для москалів. Я не здивуюсь, якщо виявиться, що десь під Кобеляками розгорнули табір навчання кіз-шахідів.

І якби російська армія прийшла визволяти полтавців, там би відстрілювалась кожна собака, а в кого не було пістолету -  відгризалась би зубами, а пенсіонери з вікон смолою поливали.

Це я все до чого.... Ви мене вибачте, але не була Україна батьківщиною для Криму. Не має у них відчуття що це їх країна. Вони виправляли геополітичну помилку. І все. Таж Полтава, там що пенсії більші? Чи соц. виплати в євро? Чи може корупції меньша? Чи їх Києв більше любив? Ні. Ні. Ні. Але Полтавчани готові гризти землю але не здатися (от зараз мені гордісно за свою рідну Полтаву).

Крим це 700 тис. пенсіонерів. Їм не цікаві права людини, право на мирний мітинг чи громадянський сектор. Їх цікавить кількість ковбаси на одиницю пенсії. В Росії і пенсії і кількість ковбаси більше. Ось і їх вибір. І не треба шукати де собака зарита. Більшість моїх знайомих з Криму вже стоять в черзі за російськими паспортами.

Коли ми запитали, кому допомогти переїхати на материк....Ми отримали 0 відповідей від ЛГБТ. Це УВАГА!!!! при тому, що в Росії діють гомофобні закони. 

Бабло побеждает ... добро.

А як на мене, краще 5 років помилок....чим 25 років саботажу.

P.S. Так є маленька частина людей, які вважають себе українцями і для них Україна це батьківщина. Зараз простіше їх забрати до нас і вони будуть разом з нами будувати нову Україну. Думаю тисяч 10 квартир буде достатньо.

Богдан ГЛОБА


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини