MENU

Основною небезпекою ініціатив Путіна-Лаврова є відтермінування виборів Президента України

1726 0

Сьогодні голова Громадської комісії з розслідування та попередження порушень прав людини в Україні Володимир Василенко виступив зі сцени Майдану перед учасниками «Віче єдності».

Засудивши російську агресію, Володимир Василенко наголосив, що плани Путіна стосуються не лише Криму. «Кожен українець є потенційним об’єктом імперських зазіхань Росії», – заявив професор Василенко.

Під час свого виступу голова Комісії зазначив, що через можливі загрози Україна повинна вдатися до рішучих заходів з підвищення боєздатності української армії, забезпечення інформаційної безпеки та протидії діяльності російської агентури на території України.

Володимир Василенко рекомендуватиме українським парламентарям передбачити жорсткішу відповідальність за заклики до порушення територіальної цілісності України.

Окрему увагу присутніх було сфокусовано на ризиках, які містить пропозиція російського уряду щодо врегулювання «української кризи».

Основною небезпекою ініціатив Путіна-Лаврова є відтермінування виборів Президента України, впровадження в нашій державі федеративного устрою та утвердження військово-політичного нейтралітету України. Володимир Василенко наголосив на неприпустимості реалізації намірів, що можуть призвести до втрати Української державності. Голова Комісії вважає, що вкрай важливо провести вибори Президента України 25 травня цього року. Одразу ж після цього мають відбутися позачергові вибори до Верховної Ради України. Вони на думку Володимира Василенка мають відбутися за пропорційною виборчою системою з відкритими списками.

N.B.

Від себе додам:

Новий парламент треба обирати з прохідним бар'єром в 0%.

До виборчого процесу треба максимально включати наших громадян, які тимчасово перебувають за кордоном.

Михайло БАСАРАБ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини