MENU

Іноді виконувати постанови Азарова – це прекрасно

1608 0

А-А-А! Пише мама: дізнайся, значиться, як до вас поїзди ходять, і чи варто брати рублі. І скільки. І приписка: про 600 баксів за в'їзд я, мовляв, знаю.

Стоп, думаю. А чому я не знаю про 600 баксів за в'їзд?

Починаю гуглити. І, звісно, негайно нагуглюю чиновника на прізвище Тітов, якраз із уряду Ростовської області, звідкіля мама й їхатиме. Ще минулої середи заявляє цей Тітов: українські прикордонники вимагають від росіян на кордоні підтвердити наявність суми, еквівалентної 600 баксам (довести, значить, що з грошима їдуть, а не тітушки), й доповісти про мету поїздки. В общєм, разгул бЕндєровскіх тєрроров.

Але ж ми люди допитливі. Гуглимо далі. І з'ясовуємо, що да, дійсно є така постанова Кабміну. За нею, будь-який іноземець може бути (не обов'язково) перевірений на наявність зазначеної суми, й навіть і ще плюс сто баксів на кожен заявлений день перебування в Україні.

Називається постанова "Про затвердження Порядку підтвердження достатнього фінансового забезпечення іноземців та осіб без громадянства для в’їзду в Україну, перебування на території України, транзитного проїзду через територію України і виїзду за її межі та визначення розміру такого забезпечення". Номер 884.

Прийнята на виконання законів України "Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства" та "Про прикордонний контроль" ЧЕТВЕРТОГО ГРУДНЯ 2013 РОКУ. Підпис – Азаров М. Я.

Іноді виконувати постанови Азарова – це прекрасно 

Olexander Mykhelson


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини