MENU

Смішна історія про «ленінопад» на малій батьківщині комуніста Мартинюка

1057 0

Тут був Ленін, смт. Любешів, Волинська область. Історія цього Леніна нелегка, зате ВЕСЕЛА. Ще в 2000-х Ленін стояв в центрі містечка, врешті стало питання: а не пора би нам прибрати цього Леніна. Щоб не було ображених, і зайвого смороду, його культурненько демонтували і перевезли під приміщення райкому Комуністів, яке, до речі, окопалося в приміщенні, де була дитячо спортивно-юнацька школа. 


Звідки міг бути сморід? Це мала батьківщина комуняки Мартинюка, колишнього віце-спікера, він тут такий собі царьок: влада і московські попи йому поклоняються за його подачки. 


Стояв собі під райкомом Ленін, аж допоки не знесли Леніна в Києві у грудні 2013. Переляканий секретар тутешнього райкому у грудні вирішив провести термінову евакуацію ідола, щоб і йому не дісталося. Пригнали кран і провели швидко операцію із спасіння Леніна – а по факту відбувся демонтаж пам’ятникам РУКАМИ САМИХ КОМУНІСТІВ))))) 


Але ще не все. Після кривавих подій на Майдані і масового Ленінопаду секретар обкому перелякався, що зараз і в Любашеві почнеться полювання на відьом і шоб якось локалізувати емоції люду, вирішив принести у жертву того самого Леніна – дістав із складу заводу, де зберігався Ілліч, пам’ятника, привіз назад під райкомі кинув під паркан – мовляв, забирайте, робіть шо хочете! 


Але людей, щоб мало цікавий кусок бетону вони ходили і проводили екзекуцію в будівлі міліції, у селищного голови і т.д. В результаті, місцева влада ще вчепилася до націоналістів, чого вони того Леніна не роздовбуть чи ще з ним щось не зроблять, бо він валяється серед дороги і порушує благоустрій. На що місцеві націоналісти сказали – що не вони його туди не кидали, не вони його і ліквідовуватимуть. Результаті секретарю райкому довелося знову брати кран і відвозити того Леніна у невідомому напрямку, швидше за все знову на ті склади. Приміщення комуністисти звільнили і нібито обцяють передати на потреби громади. Вічна пам'ять

Мар’яна П'ЄЦУХ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини