MENU

До України поступово повертаються наші співгромадяни, які жили та працювали в Європі

860 1

Наразі до України поступово повертаються наші співгромадяни, які всі ці роки жили та працювали в Європі. Люди повертаються в надії та з бажанням разом з нами будувати тут нову країну - європейську, правову, демократичну Україну, де б кожному жилося добре. 

Але є одне але. Якщо за два-три роки ситуація в країні не зміниться на краще - почнеться чергова хвиля масового виїзду українців закордон.

Або за ці два-три роки ми працюємо не покладаючи рук, проводимо справжні реформи, піднімаємо економіку та повертаємо в Україну 4-5-6-7 мільйонів наших співвітчизників, або опускаємо руки та готуємося попрощатися з такою самою кількістю українців. Вибір за нами.

Я їду в Польшу! Вже в найближчу суботу.

Їду, щоб на власні очі побачити в деталях, як живуть люди в Європі. Їду, щоб дізнатися більше про те, як в сусідній європейській країні побудована вся система влади. Особливо мене цікавить питання місцевого самоврядування та громадського контролю за владою. Це те, з чого нам варто починати.

Я їду набратися досвіду в надії, що зможу бути корисним тут, в своїй рідній Україні. Програма обіцяє бути насичена. По можливості буду розміщувати короткі пости, фото та відео у себе на сторінці Фейсбук. 

Повернуся - розповім Вам більш детальніше.

В Польшу я їду на кілька днів лише для того, щоб через кілька років не їхати туди назавжди. Я хочу жити і працювати на своїй Батьківщині. 

Я хочу, щоб ми все ж таки змогли побудувати Європу в Україні. 

Ми зможемо. Ми - сильні. У нас обов'язково все вийде!

Обіймаю Вас, дорогі мої.

Юрій АНДРЄЄВ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини