MENU

Ющенко ответит за нарушение национальной безопасности — Анатолий Гриценко

1390 4



Роки минають,і багато хто вже забув, що саме Ющенко зірвав 31 грудня 2008 року підписанняконтракту з Газпромом про постачаннягазу за ціною $230 за тисячу кубів. Післяцього кроку Росія зайняла жорсткупозицію з набагато вищою ціною.

Ющенко тоді відкликав керівника НафтогазуДубину з переговорів. Хто пам'ятає,російські канали в той день показалирозмову Путіна з головою ГазпромуМіллєром, який прямо про це сказав: «пооперативным данным, Президент Ющенко лично отозвал Дубину». Ющенко, тоді неспростував це звинувачення, вінпромовчав.

«По оперативным данным»для мене означає, що російські спецслужбиперехопили телефонну розмову Ющенка зДубиною. З власного досвіду знаю, що вчаси президентства Ющенко нехтувавпитаннями інформаційної безпеки: віндуже часто зв'язувався з міністрамичерез мобільний, відкрито обгорювавнавіть дуже чутливі питання.

Думаю,настане час, коли Ющенкові доведетьсявідповісти за ті свої дії, так само –за неправдиві свідчення на суді над Тимошенко, проголошені ним (нагадаю)під присягою і з попередженням провідповідальність за неправду.

Анатолий ГРИЦЕНКО



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини