MENU

Тимошенко відмовилася від передвиборчої реклами

475 0

Лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко має намір відмовитися від класичної практики використання реклами під час виборчої кампанії. Про це вона заявила на своїй прес-конференції, де було оголошено про її намір балотуватися на посаду президента, повідомляє прес-служба політсили.

 

Тимошенко назвала аморальним витрачання величезних коштів на бордову рекламу та дорогі телевізійні ролики в умовах, коли стільки людей поклали свої життя на Майдані, на кордонах України стоять російські танки, а країна перебуває практично у преддефолтному стані.

 

Через це вона закликала всіх кандидатів відмовитися від витрачання грошей на рекламу.

 

«Я скажу від себе: я відмовляюся від цієї безтолкової реклами і буду працювати у відкритому режимі з вами, з суспільством, громадянами, доводячи свою позицію, вірність своїх планів», - наголосила Тимошенко.

 

«Прийшов час цю зомбуючу, нечесну рекламу замінити на прозорі, чесні, відкриті дебати, які будуть проведені по стандартах європейських країн або так, як вони проводяться у Сполучених Штатах. Ви знаєте, хочеться, щоб після всіх наших славних подій, після звільнення України від авторитаризму люди нарешті побачили живих політиків, а не їх сурогатні образи, добре відфотошоплені, добре підготовлені піар-службами», - зазначила Тимошенко. 

 

«Якщо є зайві гроші, то було б абсолютно правильно спрямувати це на рахунок Міністерства оборони і краще купити пару БТР або танків і захистити країну цими грошима, ніж використати це для обману людей через добре зроблену рекламну продукцію», - підкреслила лідер партії «Батьківщина».

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини