MENU

Чи готова столиця до захисту мирного населення?

478 0

Багато хто з Вас у своїх дописах проявляв тривогу: чи готова столиця до захисту мирного населення. І Ваші тривоги небезпідставні, бо наш північний сусід діє чітко за планом Гітлера. 

Розуміючи усю свою відповідальність, я з першого дня роботи в КМДА займаюся приведенням до нормального стану усієї інфраструктури міста, розрахованої на безпеку людей. Сьогодні вкотре я інспектував у тому числі і бомбосховища.

У Києві налічується 526 захисних споруд, серед яких 299 – комунальної власності, інші – відомчі або належать різним підприємствам столиці. Якщо сюди додати ще тунелі метрополітену та підземні паркінги, то усіх киян можна захистити.

Сьогодні ми інтенсивно працюємо над тим, аби привести їх до належного технічного стану, який би забезпечив захист людей. І ця робота триватиме. Бо на превеликий жаль цим питанням ніхто практично не займався як мінімум десяток років, а то і більше.

Також ми хочемо залучити підприємців до облаштування бомбосховищ на благодійних засадах. 

Крім того, важливим є своєчасне оповіщення населення про небезпеку. На жаль, протягом останніх років було втрачено такий вид оповіщення, як радіоточки у квартирах. Тому у разі необхідності ми маємо у достатній кількості техніку, оснащену спеціальними рупорами для оповіщення киян.

Окрім цього днями буде підготовлено моє розпорядження, яким дам доручення районним у місті Києві державним адміністраціям повідомити усіх мешканців про розташування найближчих захисних споруд, аби за необхідності зорієнтувати людей. Ці повідомлення буде доставлено поквартирно та вивішено на дошках оголошень біля під'їздів.

Також проводимо і іншу роботу в напрямках безпеки громадян.

Тому прошу кожного з Вас: повідомляйте цю інформацію рідним, близьким, знайомим, аби знизити градус тривоги. 

А я чи не вперше в житті молю Бога, аби ціми моїми стараннями не було потреби скористатися - щоб ми зберегли МИР!

Володимир БОНДАРЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини