MENU

Путін і його свора прагнуть роздмухати конфлікт між «Правим Сектором» та МВС - Шкіряк

2443 6

Тільки повернувся з ВР. Коротко. Я можу зрозуміти і допускаю обурення представників ПС щодо затримання і смерті Музичка. Це їхнє право, адже загинув представник їхньої політичної сили. Не буду і не хочу зараз давати оцінку діям людини котра загинула. Для когось він - герой, для когось - інакше. Бог - суддя. А про тих кого нема, або добре, або ніяк. Припускаю, що є питання до правоохоронців. Я не спеціаліст, але мабуть, щось таки було не так.

Переконаний, що суспільство повинно знати і розуміти суть справи. Але... Арсен Аваков чесно і публічно заявив про максимальну відкритість слідства з залученням представників громадськості, депутатів, створення ТСК і т.д. Що ще потрібно? Невже хтось справді вважає, що міністр міг дати наказ когось вбивати, це ж абсурд! Кому-кому, а Авакову це не потрібно, аж ніяк.

А на Майдані він за спинами ніколи не ховався, завжди був на передовій, він не раз був на барикадах і бився поряд з нами, і не тількм я можу це підтвердити. Йому дуже важко, зрозумійте. Не може Закон бути вибірковим для когось окремо. Крім того, він мій друг і бойовий побратим, якщо цього хтось не знає. Він - не сцикун. До речі, так само як і десятки депутатів, як і сам Дмитро Ярош, інші патріоти, що боролися проти Януковича і Ко в ті буремні часи. А зараз просто потрібен чесний і відкритий діалог!

Сьогодні в Україні є найважливіший легітимний орган влади - ВР!!! І є відкритий зовнішній ворог - РФ!!! Кому сьогодні вигідні всі ці "качелі" з шинами, петардами, балаклавами, бітами і т.д. під стінами парламенту??? Відповідь очевидна - Кремлю!

Саме ФСБ веде підривну діяльність в Україні з метою дестабілізувати ситуацію і переконати світ, що тут розгул бандитизму. Нинішня "картинка" робилася для російських телеканалів, невже не зрозуміло?

Я мав можливість бачити тих хто був сьогодні там, спілкувався. Мушу зазначити, що реальні представники ПС, що прийшли і висловили свою точку зору, претензії, висунули вимоги щодо МВС і спокійно пішли. Це їх право і його потрібно поважати. Інше питання - методи. Зрештою, хоча емоції зашкалювали, але все ж найгіршого хлопці не допустили.

А от ті хто залишився - це мрак, вибачте. Частина поводились як гопники і не мають жодного стосунку до Майдану, їх там не було. Це люди, що прикриваючись гаслами боротьби чинять відвертий "бєспрєдєл". Були випивші, нахабні, безкультурні типи, дівчата сумнівної поведінки, вибачте. Працювали підготовлені провокатори, підбурювачі. Складалося враження, що їхня головна мета - мародерство! 

Знаючи і щиро поважаючи Дмитра Яроша переконаний, що він ніколи не допустив би штурму чи спроби захоплення ВР, бо це диверсія проти України!

Отже, якщо є питання про відставку - не проблема, це право людей, але це потрібно вирішувати цивілізовано. Адже ми виборювали свою свободу не для того, щоб в угоду окупантам і ворогам України кинути державу на потурання Путіну і його кремлівській сворі.

Вони як ніхто зацікавлені у провокаціях в столиці та регіонах. Саме вони прагнуть розгорнути і роздмухати конфлікт між ПС та МВС, це їхнє завдання. Але ми не маємо права цього допустити, бо це шлях в нікуди і відкриття шлюзу до прямої військової агресії РФ проти України. Отже, заклик до всіх. Вгамувати емоції, зараз не час для війни між собою. Ми маємо думати про захист України, а не ворожнечу в середині країни. Це - технологія Москви. Так, можливо комусь боляче, але іноді потрібно зупинитися і зробити крок назад, задля спасіння незалежності держави. Ми мусимо пройти це важкий шлях і рухатись далі. 

ВР повинна працювати і приймати необхідні закони. Ну, а істина, рано чи пізно, буде встановлена. Є бажання захищати Україну зі зброєю в руках - не проблема. Потрібно приймати рішення і інтегруватися в силові структури, Нацгвардію, армійські підрозділи і т.д. А от бахвальний розгул "демократії з автоматами" - це неприпустимо. Потрібно це зрозуміти. Крапка.

З повагою до усіх патріотів, з повагою до тих хто в реалії прагне розбудовувати демократичну, європейську країну. Я висловив свою власну точку зору, напевно не всім подобається, а я і не претендую на істину. Але прагну одного - миру і єдності між собою у важкий для країни час. Слава Україні!

Зорян ШКІРЯК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини