MENU

Сумні підсумки перебування у Донецьку та розмов з пересічними мешканцями Донецьку

2825 6

Вжє годину намагаюся підвести підсумки перебування у Донецьку та розмов з пересічними мешканцями Донецьку. Нічого не виходить, мозок розриває від інформації, точніше дезінформації, якою живуть люди. 

Практично всі чули запис "розмови" Тимошенко та Шуфрича. Переважна більшість почула, що Юля хочє розстріляти 8 000 000 росіян, які проживають в Україні, зокрема у Донецьку. Моя рідна бабця ридала навзрид, коли розповідала, що вона стала для нової влади "кацапкою" та її голову відріжуть бандеровці. 

У черговий раз напаскудив Ющенко. Всі хто повірив у Помаранчеву революцію неохоче вірять, що нова владі дійсно є новою, та не зробить гірше за минулу. 

Відчув насправді велику довіру людей до Путіна та Росії, та декілька разів почув про жахіття Європи, Майдану та бажання Обами потренуватися у веденні військових дій на території України. 

Повірте, у доведенні протилежного я не шкодував слів та емоцій, але у більшості випадків всі мої зусилля були марними. Навіть у розмові з рідною бабусею, я відчув, що програю, коли вона пригадала мені Ющенка та не почула чіткої відповіді, кого я рекомендую обрати новим Президентом, та чи будє глава держави дійсно новим. 

Звісно були люди, які все розуміють та адекватно сприймають події, але мені здалося, що вони у меншості...((

Мені здалося, що у Донецьку наші справи кепські...(

Yaroslav Demchenkov


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини