MENU

Тимошенко поставила собі за мету створення боєздатної української армії

1884 13

Кандидат в президенти від партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко подякувала демократичним державам за підтримку та солідарність з Україною у драматичні часи, обіцяє створити в Україні сильну та обороноздатну армію і планує повернути Крим. Про це повідомляє прес-служба "Батьківщини".

 

"Наша відповідь в Криму була не достатньо сильною. На посаді Президента України я не здам агресору без бою жодного сантиметру нашої землі", - наголосила вона.

 

"Я даю слово, що де б я не була, яку б посаду я не займала, я обов’язково доб’юся створення ефективної і боєздатної армії. Я даю слово, що служити в українській армії буде почесно, звитяжно і велично!", - підкреслила вона.

 

Юлія Тимошенко подякувала армії за мужність і підкреслила, що доблесть наших військових є важливішою, ніж кількість автоматів і танків.

 

"Так, у нас немає сьогодні авіаносців, немає тактичних підводних човнів, Україна не володіє найсучаснішою військовою технікою, що може спопелити агресора. Але все це - справа наживна. У нас є маленький, але впертий і героїчний тральщик “Черкаси” – символ військової доблесті та незламності українського духу, екіпаж якого викликав повагу навіть у ворога. У нас є наші прекрасні курсанти Нахімовського училища, які співали “Ще не вмерла”, коли агресор піднімав свій прапор на українській території. У нас є феодосійські морські піхотинці, які стали взірцем мужності, честі і слави. У нас є справжній герой, підполковник Юлій Мамчур, який став обличчям нової хороброї та незламної України! Ви є! І це значно важливіше, ніж кількість мін, автоматів та танків"- наголосила Юлія Тимошенко.

 

Лідер "Батьківщини" пообіцяла зібрати на базі Ради національної безпеки та оборони "найсильніший військовий інтелект України та світу".

 

"Разом з ними розроблю нову сучасну військову доктрину захисту України. Забезпечу українське військо самою ефективною неядерною зброєю, яку має світ. А головне – підніму на новий рівень нашу українську оборонну промисловість, яка може виробляти ракетно-космічну, радіолокаційну, бронетехніку, висококласні військові літаки, високоточні засоби враження та військові кораблі", - підкреслила лідер "Батьківщини".

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини