MENU

Україна мусить увійти в європейські системи безпеки і оборони - Тимошенко

990 29

Україна мусить стати членом Європейського Союзу та увійти в європейські системи безпеки і оборони. Так вважає лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко і про це учора заявила на з‘їзді, передає прес-служба "Батьківщини".

 

«Переконана, що Україна мусить стати повноправним членом Європейського Союзу в найкоротші терміни та увійти в європейські системи безпеки та оборони. Якщо ми не зробимо цього і залишимося самотніми перед обличчям агресора, ми залишимося слабкими», - зазначила Тимошенко. 

 

«Нам треба інтегруватися в оборонні об’єднання західного світу», - наголосила вона

 

На її думку, на пострадянському просторі народи, поневолені диктатурою, дивляться на Україну в очікуванні змін у власному житті. 

 

«На нас покладають надію ті народи, які вважають, що справедливості в повному обсязі в їх країнах немає. Вони дивляться на нас і очікують висококласної роботи по розбудові держави. І ми цю висококласну роботу обов‘язково пред‘явимо світу», - наголосила кандидат «Батьківщини».

 

Завданням президента Тимошенко вважає побудову України, яка змінить увесь світ.

 

«Завдання майбутнього президента - не йти за подіями, ні в якому випадку не копіювати помилки і неефективних стратегій розвитку інших держав. Ми можемо з вами зробити настільки сильну і красиву Україну, що вона почне міняти не тільки життя українців, а життя всього світу. Я в це вірю і буду цьому служити стільки, скільки вистачить в мене сил… Наша країна стане для світу унікальним явищем», - наголосила Тимошенко.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини