MENU

«Регионалы» до выборов вооружат милицию и внутренние войска

642 0

Власть імущі бояться виборів і серйозно до них готуються. Закупили водомети, автозаки і спеціальну техніку.

МВС уклало договори на закупівлю 54 кросоверів із спеціальною апаратурою для прослуховування і зняття інформації. Також закупили 20 автобусів «Богдан А 202.10» та вісім «ПАЗ 4234» для перевезення бійців МВС. Ці автобуси також обладнають системами відео і супутникового спостереження та мобільними комп'ютерами.

Крім того було укладено угоди на придбання шести водометних автомобілів, двадцяти автобусів для перевезення затриманих та ув'язнених.

Найцікавіше в цій історії те, що основним постачальником авто техніки на суму більше 25  млн. грн.  обрано «Харківську автомобільну торгівельну компанію», котру зареєстрували (!!!!!) у квітні 2011 року на Панамський офшор. І має ця компанія статутний капітал аж (!!!!!) 51 тис. грн.

Всю цю спецтехніку, а також спеціальні протиударні щити та інше спорядження повинні поставити до початку виборів, котрі мають відбутися 28 жовтня 2012 р.

А у липні для внутрішніх військ закупили спецтехніки на 100 млн. грн. Аргументували це підготовкою до Євро-2012.

 Висновки тут можна зробити два.

1.Ось як треба уміти відмивати гроші у державі, де влада позиціонує себе як така, що бореться із корупцією та зловживанням у своїх рядах (Тимошенко, Луценко...).

2. Все таки закон Ківалова-Колєсніченка про мову та інші законодавчі ініціативи власть імущих збурили народ настільки, що без фальсифікацій на виборах не обійтися. Тому й готуються у ПР та в інших провладних силах до виборів у «всеозброєнні».

 

 

Микола МАРЧЕНКО

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини