MENU

Друзі, знайдено ще одну больову точку Януковича - Лещенко

3276 3

Друзі, можна вважати, що знайдемо ще одну больову точку Януковича.

Зрозуміло, що депутат Горохов - це ніхто, і його прізвище використано лише для поширення інформації. Це - позиція Партії регіонів. Отже, лише обговорення питання про скликання Ради безпеки ООН з порядком денним про введення миротворців ООН - це потужніший сигнал делегітимізації Януковича в очах силовиків, губернаторів, всієї вертикалі влади.

Тому що влада Януковича над чиновниками базується на страху, що він - непереможний диктатор, який створює мережу концтаборів по країні для політичних опонентів. А тепер уявімо ситуацію, що ініційовано Раду безпеки ООН з питанням про миротворців ООН: кожен чиновник подумає - чи повинен я виконувати злочинний наказ, якщо завтра Янукович буде перебувати під мандатом міжнародних спостерігачів, він більше не зможе сфальсифікувати вибори і стріляти по демонстрантам.

А депутату, який звинуватив мене в державній зраді, варто знати, що миротворці ООН - це легальний міжнародний інструмент. Україна є так само членом ООН і так само надсилає своїх миротворців у гарячі точки. «Блакитні каски» не воюють - вони стримують від протистояння. І це саме те, чого так боїться Янукович і що так потрібно українській демократії.

Сергій ЛЕЩЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини